Kunsttaxatiedag bij Golfbaan De Swinkelsche op woensdag 27 november 2024

Op woensdag 27 november 2024 bent u van harte welkom bij Golfbaan De Swinkelsche voor een taxatie van uw kunst. De taxaties worden uitgevoerd door twee taxateurs van Art Dumay, een internationaal opererende kunsthandel uit het Zuiden des lands.

Art Dumay heeft meer dan 25 jaar ervaring en heeft in die tijd regelmatig taxatiedagen georganiseerd in samenwerking met diverse musea en instellingen. Door hun internationale groei en uitgebreide kennis en kunde zijn zij een betrouwbare partner voor uw kunsttaxaties. Deze taxatiedag op 27 november bij Golfbaan de Swinkelsche biedt u de kans om op een laagdrempelige manier uw kunstwerken te laten taxeren door experts.

De taxateurs Ing Paul Dumay en Jan Coopmans, MA zullen op deze middag alle informatie en achtergronden aan bezoekers verschaffen over schilderijen, tekeningen, etsen en sculpturen. Dit mag zowel klassieke als moderne kunst zijn. Per persoon mag u 3 te taxeren kunstwerken meenemen. Grotere werken of sculpturen mogen op een tablet of telefoon getoond worden.

Een bezoek aan deze taxatiedag is €1,00! Tickets zijn te koop op www.Collectioneurs.nl, een dochteronderneming van Art Dumay.

Dus bent u benieuwd naar de waarde van dat oude schilderij op zolder of naar die tekening waarvan oma altijd zei dat het een waardevol stuk was? Kom dan naar de taxatiedag op woensdag 27 november van 10.00 uur tot 15.00 uur bij Golfbaan de Swinkelsche.

Mocht u er niet uitkomen met de tickets, dan kunt u ook een mail sturen naar Marjolein@artdumay.com

Golfbaan De Swinkelsche   Maarheezerdijk 12        5712 PC Someren

https://www.golfbaandeswinkelsche.nl/       derk@golfbaandeswinkelsche.nl

Art Dumay BV – Cockeveld 4 – Nuenen

www.artdumay.com en www.collectioneurs.nl